Varsling ved strre feil

Som kunde av TDC kan du f tilsendt varsel ved strre, kjente feil (store omrder med nedetid eller tjenester som er nede). TDC benytter tjenesten Varsling 24, som ogs benyttes av kommuner og stat for befolkningsvarsling.

Nr du registrerer deg for motta varsel, kan du registrere bde fast og mobilnummer. P mobil kommer varselet som en SMS, mens p fasttelefon blir varselet lest opp automatisk.

MERK: Det er ikke mulig benytte lsningen for varsling mot et telefonnummer som har en telefonk eller tastevalg. Dette fordi lsningen automatisk starter lese opp meldingen nr den fr svar.

For melde deg p eller av tjenesten, fyller du ut skjemaet under og trykker p send.

Meld deg p eller av varslingstjenesten

Fyll ut feltene under og klikk p knappen. Pmeldingen eller avmeldingen blir behandlet manuelt, s noe behandlingstid kan forekomme.

Mobil
Telefoni
Internett / IP VPN