Varsling ved større feil

Som kunde av TDC kan du få tilsendt varsel ved større, kjente feil (store områder med nedetid eller tjenester som er nede). TDC benytter tjenesten Varsling 24, som også benyttes av kommuner og stat for befolkningsvarsling.

Når du registrerer deg for å motta varsel, kan du registrere både fast og mobilnummer. På mobil kommer varselet som en SMS, mens på fasttelefon blir varselet lest opp automatisk.

MERK: Det er ikke mulig å benytte løsningen for varsling mot et telefonnummer som har en telefonkø eller tastevalg. Dette fordi løsningen automatisk starter å lese opp meldingen når den får svar.

For å melde deg på eller av tjenesten, fyller du ut skjemaet under og trykker på send.

Meld deg på eller av varslingstjenesten

Fyll ut feltene under og klikk på knappen. Påmeldingen eller avmeldingen blir behandlet manuelt, så noe behandlingstid kan forekomme.

Mobil
Telefoni
Internett / IP VPN