Oppsett for internett, mms og e-post

Denne artikkelen viser hvordan man setter opp din Windows Phone for:

Ser du siden p din mobil? Snu skjermen for f en bedre opplevelse.

Slik setter du opp din Windows Phone for TDC sitt nettverk

Nr du for frste gang setter SIM-kortet i din Windows Phone hentes dine instillinger til nettverket, da fr du muligheten for komme deg p internett og sende mms.

Normalt har man ikke bruk for denne delen av veiledningen, men hvis mms ikke fungerer kan man flge veiledningen nedenfor.

1. Dra fingeren over program-menyen eller trykk p pilen til hyre p din startside. 2. Velg Instillinger.
Mail Winphone 1 WinPhone Netvrk 01
3. Velg din operatr under "mobilnettverk". 4. Avslutt ved trykke p Winows knappen.
WinPhone Netvrk 02

Noen har opplevd problemer med f mms til virke ved flge denne veiledningen. Hvis du har problemer, kan du:

• Avinstallere Nettverksoppsettet (hold fingeren p nettverksoppsettet og velg fjern i menyen som kommer opp)
  • Starte Marketplace
  • Velg Nokia collection
  • Reinstaller Oppsett av Nettverk

Slik oppretter du forbindelse til ditt trdlse nettverk

1. Dra fingeren over program-menyen eller trykk p pilen til hyre p din startside. 2. Velg Instillinger.
Mail Winphone 1 WinPhone Netvrk 01
3. Velg Wi-Fi. 4. Velg det trdlse nettverket som du nsker opprette en forbindelse til.
WinPhone Netvrk 02 WinPhone Netvrk 02
5. Tast inn nettverkspassordet til ditt trdlse nettverk i feltet passord. Du kan velge vise passordet mens du taster inn. 6. Trykk p fullfrt nr du har tastet ferdig.
WinPhone Netvrk 02

Slik setter du opp din e-post p Windows Phone

Denne veiledningen viser hvordan du setter opp din e-postadresse p din Windows Phone

1. Dra fingeren over program-menyen eller trykk p pilen til hyre p din startside. 2. Velg Instillinger.
Mail Winphone 1 WinPhone Netvrk 01
3. Velg e-post + kontoer. 4. Velg legg til en konto.
WinPhone Netvrk 02 WinPhone Netvrk 02
5. Velg s din e-mail tilbyder eller avansert oppsett nederst p siden for manuelt oppsett. 6. Tast inn din e-postadresse i felt 1 og ditt passord i felt 2. Klikk derettter p neste (3) og fyll inn ytterligere info.
WinPhone Netvrk 02 WinPhone Netvrk 02