Oppsett av e-post, MMS og internett p iPhone

Nr du setter ditt TDC SIM-kort i din iPhone, er det meste automatisk satt opp mot internett og MMS og derfor klar til bruk. Imidlertid kan det vre tilfeller, hvor det ikke skjer automatisk. I disse tilfellene kan du finne hjelp p denne siden. For kunne sette opp din iPhone mot TDC, krever det at din iPhone ikke har operatrls aktiv. For lse opp operatrlsen, m du ta kontakt med din tidligere leverandr.

Automatisk oppsett til internett og MMS via SIM-kort

Den enkleste mten f koblet din iPhone til TDC`s nettverk, s du kan komme deg p nett og sende MMS, er ved laste ned oppsettet via ditt TDC SIM-kort. Det gjr du ved nullstille instillingene under Mobildatanettverk.

1. G til Innstillinger og velg Generelt. Velg deretter Mobilnett (punktet heter nettverk p eldre versjoner av iPhone)
iPhone1 iPhone2
2. Velg Mobildatanettverk. G nederst og trykk p Nullstill innstillinger..
iPhone3 iPhone4
3. Velg Nullstill
iPhone5
Nr telefonen er tilbakestilt, er den satt opp med TDC sine internett og MMS-innstilinger.

Manuelt oppsett av internett og mms

Hvis du ikke fr det automatiske oppsettet vi SIM-kortet til fungere, kan du velge sette opp din iPhone manuelt til internett og MMS. Flg veiledningen under.

1. Velg Innstillinger 2. Velg Generelt
iphone1 iphone2
3. Velg Mobil (punktet heter Nettverk i iOS 3, 4 og 5) 4. Velg Mobildatanettverk
iPhone 6 opstning netvrk iPhone 6 opstning netvrk2
5. Under APN skriver du internet.no med sm bogstaver
iphone5

Merk at du muligens m sl av og s sl p igjen din iPhone for at endringene trer i kraft.

Reduser maksstrrelse p MMS-meldinger

Noen operatrer har en maksgrense p 300KB. Dette betyr at MMS-meldinger som er sendt over dette ikke vil bli mottatt hos den leverandren.

En lsning p dette problemet, er en liten endring p telefonen din som gjr at maksstrrelsen automatisk komprimerer bildet til 300KB. Slik kan meldingen mottas hos alle operatrer i Norge og EU. Endre grensen til flgende: 307200 som tilsvarer 300kb.

1. Velg Innstillinger 2. Velg Mobilnett
iphone1 iphone2
3. Velg Mobildatanettverk 4. Velg s Maks MMS-strrelse. Denne redigeres til 307200.
iPhone 6 opstning netvrk iPhone 6 opstning netvrk2

E-post p iPhone

Srg frst for at internett/mobildata er korrekt satt opp.Se punktene ovenfor.

Start med trykke p instillinger i hovedmenyen p din iPhone.

• P Instillinger skal du trykke p Mail, kontakter, kalendere.
  • Trykk p Legg til konto.

• Velg din e-postleverandr (hvis du ikke ser din leverandr, trykker du p annen > Legg til e-postkonto).

• Flg s trinnene som flger oppgi den ndvendige informasjonen for konfigurere kontoen.
  • Hvis du allerede har en e-postkonto og vil endre p denne, trykker du p Instillinger > E-post, kontakter, kalendere, trykker p e-post kontoens navn og deretter e-postadressen din. Velg deretter informasjonen du vil endre.
  • Hvis du nsker legge til enda en konto flger du bare samme prosedyre som under punkt. 1-4 igjen.