Chat med TDC

Det skal være enkelt å komme i kontakt med TDC. Nå gir TDC deg derfor muligheten til å chatte med vår kundeservice. For å starte en chat, fyller du ut skjemaet til høyre og velger hvilken avdeling du ønsker å komme i kontakt med. Klikk deretter på knappen "Neste trinn" og det vil komme opp et vindu for selve chatten.

Åpningstider

Vår chat har åpent i de forskjellige avdelingers åpningstider.

Kundeservice: Hverdager 08:00 - 16:00
Hjelper deg med alle generelle spørsmål inkl. faktura

Mobil kundeservice: Hverdager 08:00 - 16:00
Hjelper deg med alt innen mobil og mobilterminaler. Inkl. feilmottak for mobil.

Utenfor ordinær åpningstid behandles PIN/PUK og sperretjenester av Service Desk.

Leveranse: Hverdager 08:00 - 16:00
Hjelper deg med spørsmål om pågående leveranser.

Service Desk: Alle dager 24/7
Hjelper deg med feil og problemer med våre data- og fasttelefonitjenester.

Start chat

For å starte chat med kan du trykke på den blå knappen nede til høyre

Driftsinformasjon