Hvordan fungerer mobilt bredbånd?

Med et mobilabonnement fra TDC kan du raskt og enkelt komme deg på internett. Det eneste du trenger er en bærbar pc og et mobilt datamodem. Den datahastighet du oppnår er avhengig av hvilken terminal du bruker for å koble opp dataforbindelsen og hvilket nettverk som har dekning der du kobler deg opp.

For å kunne bruke datatjenesten må din mobiltelefon ha støtte for GPRS eller 3G-data. Fra mobilen kan du gå direkte ut på internett gjennom å bruke WAP på din mobil.

Hos TDC kan du surfe med 4G i hastigheter opp til 450mbit/s. Du vil automatisk oppnå raskeste tilgjengelige hastighet i det området du befinner deg. Mobilt bredbånd kan brukes i store deler av verden via TDC sine samarbeidspartnere som tilbyr datatjenester.

TDC benytter seg av Connect-it. Det kan du laste ned her.