Nettslett inkludert

Nettslett er inkludert i alle våre mobilabonnement. Om bilder eller personopplysninger skulle komme på avveie, kan du føle deg trygg på at vi ordner opp.

Dette hjelper Nettslett til med

Skulle du oppleve at et bilde av deg blir misbrukt eller at det opprettes en falsk profil i ditt navn, kan det være vanskelig å vite hva du bør gjøre. Med Nettslett er du i trygge hender, vi løser det for deg! Som Telia-abonnent kan du helt fritt la Tryg Forsikring ta saken.