Oppsett for internett, mms og e-post

Denne artikkelen viser hvordan man setter opp din Windows Phone for:

Ser du siden på din mobil? Snu skjermen for å få en bedre opplevelse.

Slik setter du opp din Windows Phone for TDC sitt nettverk

Når du for første gang setter SIM-kortet i din Windows Phone hentes dine instillinger til nettverket, da får du muligheten for å komme deg på internett og sende mms.

Normalt har man ikke bruk for denne delen av veiledningen, men hvis mms ikke fungerer kan man følge veiledningen nedenfor.

1. Dra fingeren over program-menyen eller trykk på pilen til høyre på din startside. 2. Velg Instillinger.
Mail Winphone 1 WinPhone Netværk 01
3. Velg din operatør under "mobilnettverk". 4. Avslutt ved å trykke på Winows knappen.
WinPhone Netværk 02

Noen har opplevd problemer med å få mms til å virke ved å følge denne veiledningen. Hvis du har problemer, kan du:

• Avinstallere Nettverksoppsettet (hold fingeren på nettverksoppsettet og velg fjern i menyen som kommer opp)
  • Starte Marketplace
  • Velg Nokia collection
  • Reinstaller Oppsett av Nettverk

Slik oppretter du forbindelse til ditt trådløse nettverk

1. Dra fingeren over program-menyen eller trykk på pilen til høyre på din startside. 2. Velg Instillinger.
Mail Winphone 1 WinPhone Netværk 01
3. Velg Wi-Fi. 4. Velg det trådløse nettverket som du ønsker å opprette en forbindelse til.
WinPhone Netværk 02 WinPhone Netværk 02
5. Tast inn nettverkspassordet til ditt trådløse nettverk i feltet passord. Du kan velge å vise passordet mens du taster inn. 6. Trykk på fullført når du har tastet ferdig.
WinPhone Netværk 02

Slik setter du opp din e-post på Windows Phone

Denne veiledningen viser hvordan du setter opp din e-postadresse på din Windows Phone

1. Dra fingeren over program-menyen eller trykk på pilen til høyre på din startside. 2. Velg Instillinger.
Mail Winphone 1 WinPhone Netværk 01
3. Velg e-post + kontoer. 4. Velg legg til en konto.
WinPhone Netværk 02 WinPhone Netværk 02
5. Velg så din e-mail tilbyder eller avansert oppsett nederst på siden for manuelt oppsett. 6. Tast inn din e-postadresse i felt 1 og ditt passord i felt 2. Klikk derettter på neste (3) og fyll inn ytterligere info.
WinPhone Netværk 02 WinPhone Netværk 02