Sett opp mobilen for internett og mms

Her kan du sette opp internett og MMS på din mobiltelefon automatisk. I tillegg kan du sette opp enkelte tjenester som kjente mobil applikasjoner, vCard, kalenderoppføringer, din e-post og mye mer.

Slik kommer du i gang

• Klikk på knappen ”Start automatisk oppsett”
  • Start å skrive inn navnet på mobiltelefonen. F.eks. iPhone... , Samsung I90...
  • Når korrekt navn på modell kommer opp i listen, velger du den og klikker på knappen ”Videre”.
  • Velg hvilke tjenester du ønsker å få satt opp. Prisene på tjenesten står merket i en kolonne til høyre.
  • Hvilke tjenester du kan sette opp vil variere fra telefon til telefon.
  • Når du har valgt de tjenestene du ønsker, klikk på ”Videre”.
  • Skriv inn mobilnummeret til telefonen du ønsker å få satt opp. Klikk så på ”Videre”.
  • Du får nå SMS med en kode. Skriv denne inn og klikk på ”Videre”.
  • Oppsettet blir nå sendt til din mobiltelefonen og du får en bruksanvisning på skjermen.
Start automatisk oppsett

Merk: Enkelte telefoner krever at du er tilkoblet Wi-Fi for å laste ned oppsettet. Dette vil du få beskjed om i veilederen.

Har du iPhone, Android eller Windows telefon?

Se også våre guider for hvordan du setter opp disse telefonene. Klikk på den telefonen du har:

Kom godt i gang med din mobil

Gå til forsiden