Hvordan fjerner jeg operatrsperren p min mobiltelefon?

For fjerne operatrsperren p din mobiltelefon m du kontakte den operatren som telefonen er sperret til og f de til lse den opp. Du m da oppgi mobiltelefonens IMEI-nummer

• Hvis din operatr er Telenor kan du klikke her.
  • Hvis din operatr er Netcom kan du klikke her.

Opplsing av iPhone
    iPhone med operatrls vil gi meldingen "Ugyldig SIM-kort" eller "Sett inn gyldig SIM-kort" dersom du setter inn et SIM fra TDC. Opplsing av iPhone foregr ikke ved at du taster inn en SIM-lskode p telefonen, men forhandleren av telefonen m melde til Apple at telefonen skal lses opp (dette kan ta opp til 48 timer). Du kobler s telefonen til iTunes for oppdatering og opplsing.

Opplsing av Nokia telefoner
Nr du har ftt SIM-lsekoden skal du ta ut SIM-kortet fra telefonen og skru den p. Deretter skal du taste inn #pw+SIM-lsekode+1# (+ tegnet fr du frem ved trykke 2 ganger p * tasten, p ved trykke 3 ganger p * tasten og w ved trykke 4 ganger p * tasten).

Utover disse standard metodene for opplsing, har andre mobilprodusenter sin egen metode for opplsing. Se din telefon sin manual eller kontakt forhandleren der du kjpte telefonen.