Hvordan fungerer et Mobilflex Data abonnement?
TDC Mobilflex Data er et abonnement som kun kan brukes til datatrafikk. Det kan ikke brukes til tale. For å komme på nett med et Mobilflex Data abonnement må man sette SIM-kortet i en mobiltelefon, USB-stick, PCMIA-kort eller direkte i datamaskinen for de som har innebygd SIM-kort leser. Vi anbefaler å bruke en USB-stick fra TDC, da denne standardiserer oppsettet, samt installerer nødvendig programvare på datamaskinen. En slik USB-stick kan du kjøpe i vår webshop.

Fordeler:

• Synkronisere e-poster, kalender og annet når du er på reise
  • Hvor som helst og når som helst gå inn på internett med din pc eller PDA
  • Få tilgang til de 3 mobile høyhastighetstjenestene - UMTS, EDGE og GPRS
  • Få hurtigere og mer effektiv dataoverføringshastighet
  • Velge Flexdata Fri og få enda billigere trafikkpriser på UMTS, EDGE og GPRS.

Relaterte spørsmål:
Ingen relaterte spørsmål og svar.